Ask your questionclose
* - Obligatoriska fält

ESHRE Årsmöte 2015

IVF Riga
https://www.ivfriga.se/nyheter.html2015-06-25

I juni 2015 så deltog personalen hos iVF Riga i det 31:a årliga mötet för ESHARE  (European Society of Human Reproduction and Embryology) om reproduktiv medicin om embryologi, vilket äge rum i Lissabon, Portugal. Konferensen samlade ledande specialister inom området reproduktion, andrologi, genetik och embryologi som rest dit från länder inom Europa, Asien och OSS.  Konferensen riktade de idag viktigaste och relevanta frågorna kring infertilitetsbehandling som spänner över kliniska, embryologiska, etiska, juridiska och psykologiska aspekter. De senaste tillvägagångssätten för infertilitetsbehandlingar diskuterades tillsammans med en detaljerad översyn av existerande metoder.

Vår ledande specialist, Dr Violeta Fodina var bland de aktiva deltagarna på seminarierna och diskussionerna, hon är övertygat om att den ovärderliga kunskap och erfarenhet som erhållits från ESHRE-konferensen kommer att hjälpa henne för en effektiv behandling av sina patienter.

En utställning organiserad som en del av konferensen gav våra delegater möjlighet att bekanta sig med de senaste inom teknik, läkemedel och utrustning.


Back
Call