Ask your questionclose
* - Obligatoriska fält

Byte av namn

IVF Riga
https://www.ivfriga.se/nyheter.html2014-07-07

Bästa patienter,

På grund av expansionen och etableringen av två stora avdelningar, genetikcentrumet och biobanken med genetiskt material, byter Ava Riga Clinic officiellt namn till iVF Riga den 22 juli 2014.

Med introduktionen av det nya namnet iVF Riga behåller Ava Riga hela sin samlade erfarenhet, som har varit basen för tidigare verksamhet på kliniken, och kompletterar den med ny kunskap och nya resurser.

Vår klinik växer och utvidgas snabbt. Vi är stolta och glada över att kunna meddela att vi öppnar två nya och unika avdelningar: ett genetikcentrum och en officiell biobank med genetiskt material (spermier, äggceller och embryon), som är den enda av sitt slag i Europa. Biobanken kommer att användas för att förvara könscellerna från både patienter och donatorer.

Alla kontrakt och avtal som undertecknats med Ava Riga Clinic fortsätter gälla efter namnbytet till iVF Riga. Kliniken som leds av dr Violeta Fodina blir kvar på 1 Zaļā Street i de lugna kvarteren runt Rigas stadscentrum.

På grund av klinikens expansion har dess arbetsteam vuxit och inkluderar nu några av de mest erfarna experterna inom fälten medicin, genetik och embryologi.

Med vår framgång med behandlingsprogram för infertilitet fortsätter vi oavbrutet att utvecklas och expandera, och lägger stor vikt vid att våra tjänster ska hålla hög kvalitet.


Back
Call