Ask your questionclose
* - Obligatoriska fält

Akupunktur og planlegging av graviditet

IVF Riga
https://www.ivfriga.se/nyheter.html2015-07-22

Akupunktur som en metod för att läka

Akupunktur (nålterapi), är en av de äldsta metodena för läkande inom traditionell kinesisk medicin och upptäcktes officiellt av WHO (Världshälsoorganisationen) 1979.  Tillsammans med utvecklingen av högteknologi inom medicin så fortsätter akupunktur att uppnå popularitet, då det har en läkande effekt på kroppens inre system. Denna metod är absolut säker och uppvisar bra resultat.

När man planerar för graviditet så är det viktigt att förbereda kroppen för ett sådant spännande och underbart ögonblick: en riktig kost och hälsosam livsstil är nyckelfaktorer som de blivande föräldrarna måste tänka på. En blivande mamma som förberder sig för graviditet ska försöka undvika stress och negativa känslor, då de kan påverka det allmänna tillståndet för kroppen och skapa problem vid födandet av ett barn.

Akupunktur kan hjälpa att stärka immunsystemet samt även stärka nervsystemet och kroppens försvarssystem. Akupunkur har även en positiv effekt på kroppens metaboliska processer och energibalans.

Forskning har påvisat att akupunktur uppnår positivet resultat vid återskapande och förstärkande av hälsan  Det har använts framgångsrikt i över 5,000 år för att förhindra sjukdomar och  som en adjuvant terapi.

Det är vikigt att notera att akupunkturterapi bara ska utföras av en erfaren specialister. Kliniken iVF Riga erbjuder tjänster av en kvalificerad terapeut med mångtårig erfarenhet inom området behandlng genom användande av akupunktur.


Back
Call