Ask your questionclose
* - Obligatoriska fält

8:e internationella IVIRMA-kongress

IVF Riga
https://www.ivfriga.se/nyheter.html2019-04-10

Från 4 april till 6 juni 2019 besökte iVF Riga kliniska medicinska chef och ledande specialist Dr. Violeta Fodina inom reproductology, chef för embryologiska laboratoriet och chefen för kvalitetssystem Evija Pīmane och molekylärgenetiker Dace Bērziņa den 8:e internationella IVIRMA-kongressen i Palma de Mallorca, Spanien.
I år strålade de mest välrenommerade internationella talare samman från olika länder till det viktigaste evenemanget inom reproduktiv medicin för att prata om nya framsteg och resultat från den senaste forskningen inom reproduktiv medicin och dela med sig av de mest innovativa teknikerna. Kongressen har en utsikt mot nutiden och framtiden, med många stora möjligheter och utmaningar för alla yrkesverksamma som arbetar inom reproduktiv medicin.
Huvudfrågorna som diskuterades på kongressen var forskning och uppnådda prestationer tillägnad svaga respondenter; äggstocksföryngring bättre patienters förberedelse för IVF-cykler; fokuserar på problemen med polycystiska äggstockar; graviditet efter IVF- observation och funktionerna; aktuella frågor gällande andrologi; nya alternativ för fertilitetshärdning hos cancerpatienter…
Efter att ha besökt denna kongress, var iVF Riga kliniska team övertygad om att vi arbetar och utvecklar i rätt riktning, kombinerad med IVF och genetik och tillämpar de senaste metoderna och teknikerna för bättre resultat.

 


Back
Call